Aanmelden

In Doorn en Elst gaat de route over driften, dat zijn schapenpaden waarlangs de herder zijn kudde naar de heide voerde. Door veelvuldig gebruik sleet het pad vanzelf uit tot een algemeen gewaardeerde weg. Ook fiets je over zogenaamde heerewegen, dit zijn verbindingswegen tussen belangrijke plaatsen. De regio kende enkele heerwegen. De belangrijkste liep langs de zuidflank van de Heuvelrug. Delen van de N225 behoorden in de twaalfde eeuw al tot de verbindingsweg tussen Utrecht, Arnhem en Keulen. Bij Leersum fiets je over de Utrechtse Baan en bij Rhenen over de Utrechtseweg.

We bieden drie afstanden: 115 KM, 80 KM en 60 KM, dus voor een ieder wat wils. Los van het Let de Stigterpad zul je nog veel meer moois te zien krijgen.

Het mag duidelijk zijn dat we een dergelijke dag feestelijk afsluiten. Maistro, mag ik van u wat bijpassende muziek? En hoppa, voor iedere rijder wordt een mieters mooi broodje hamburger klaargemaakt. Ook het biermerk Kwaremont staat op de tap. We hopen met jullie deze prachtige dag op een relaxte en toffe ambiance af te sluiten.

De kosten voor dit alles bedragen 39,99 euro per kaartje. Wist je dat je hiervan minstens de helft gaat naar het goede doel? Alle winst van het evenement is ten gunste van onze stichting waarmee we voornamelijk lokale goede doelen ondersteunen. Meer weten hierover: rt92.nl

Inschrijvingen voor Let’s Gravel 2024 nog niet geopend.

PARTNERS & SPONSOREN