Aanmelden

In Doorn en Elst gaat de route over driften, dat zijn schapenpaden waarlangs de herder zijn kudde naar de heide voerde. Door veelvuldig gebruik sleet het pad vanzelf uit tot een algemeen gewaardeerde weg. Ook fiets je over zogenaamde heerewegen, dit zijn verbindingswegen tussen belangrijke plaatsen. De regio kende enkele heerwegen. De belangrijkste liep langs de zuidflank van de Heuvelrug. Delen van de N225 behoorden in de twaalfde eeuw al tot de verbindingsweg tussen Utrecht, Arnhem en Keulen. Bij Leersum fiets je over de Utrechtse Baan en bij Rhenen over de Utrechtseweg.

We bieden drie afstanden: 120 KM, 85 KM en 60 KM, dus voor een ieder wat wils. Los van het Let de Stigterpad zul je nog veel meer moois te zien krijgen. En als extra motivatie hebben we dit jaar een speciale gastrijder: de bekende wielrenster Puck Moonen zal ook meefietsen!

Het mag duidelijk zijn dat we een dergelijke dag feestelijk afsluiten. Maistro, mag ik van u wat bijpassende muziek? En hoppa, voor iedere rijder wordt door House of Bird een mieters mooie hotdog met wat zuurkool klaargemaakt. Ook hebben ze daar speciale bieren op de tap. We hopen met jullie deze prachtige dag op een relaxte manier in een toffe ambiance af te sluiten.

De kosten voor dit alles bedragen 39,99 euro per kaartje. En 100% van dit bedrag gaat naar het goede doel! Voor bedrijven en vrienden van Let’s Gravel hebben we ook interessante partnerships.

Aanmelden Let’s Gravel 2024

Wil je extra doneren? Dat kan!
100% van jouw kaartje gaat naar het goede doel!