Over ons

Stel je voor, het is 23 maart 2024. De lente is zojuist begonnen, de zwijnen hebben zojuist hun rustplek opgezocht (nadat ze de kantjes van ‘jouw’ gravelroute hebben omgespit), de ochtend dauw staat nog op de grassprieten.. En jij? Jij staat samen met al die andere stoere bonken te popelen om de Utrechtse Heuvelrug te berijden. Het wordt een mooie dag! Let’s Gravel!

En wat ga je zoal meemaken? Nou, hou je vast. We starten en finishen op de sprookjesachtige locatie in het bos en passeren de tofste bostracks en gravelpaden van de Utrechtse Heuvelrug

Let’s Gravel

De naam Let’s Gravel bestaat uit twee componenten, waarvan de laatste voor zich spreekt. Maar de eerste is meer dan Let’s (laten we…)! Want na mevrouw A.D. de Stigter-Huising, oud-burgmeester van Maarn en mede grondlegger van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug (Let, voor de intimi) is een heus gravelpad vernoemd, namelijk het wereldberoemde “Let de Stigterpad”. Dit zeer goed aangeschreven pad dat meandert over de Utrechtse Heuvelrug maakt een belangrijk deel uit van onze gravelrit. 

Tafelronde 92 te Veenendaal

Last but not least, even voorstellen qua organisatie: Wij zijn de jongens van Tafelronde 92 te Veenendaal. Vanuit de Stichting Social Service Tafelronde 92 te Veenendaal organiseren we gave evenementen (zoals de valleyrun) , zonder winstoogmerk, maar met als doel: het goede doel! In dit geval gaan de netto opbrengsten van de gravelrit onze eigen stichting, vanwaar we jaarlijks een groot aantal regionale doelen besteden. Van elk kaartje wat jij koopt voor Let’s Gravel gaat minimaal de helft naar het goede doel! Meer weten over Tafelronde 92?

Bekijk de website!

PARTNERS & SPONSOREN